11 ayın sultanının gelmesi ve ilk iftarın açılması ile birlikte akla yeni sorular gelmeye başladı. İnternette en çok araştırılan sorulardan biri bayram ikramiyesi ödeme takvimi ve 2024’te emekliye verilecek bayram ikramiyesinin miktarı ile ilgili.

Bayram ikramiyesinin ödeme tarihleri maaş günlerine göre mi verilecek?

Bayram İkramiyesini Kimler Alabilecek?

Bayram ikramiyesini; SGK’dan emekli aylığı alanlar, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı alanlar, ölüm aylığı ile sürekli iş görmezlik geliri ve ölüm geliri alanlar ile şehit yakınları, gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahipleri alabilecekler.

Liste paylaşıldı: İşte satılan en ucuz ikinci el araç modelleri Liste paylaşıldı: İşte satılan en ucuz ikinci el araç modelleri

Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Hesaplarda Olacak1Bayram İkramiyesi 2024 Yılında Ne Kadar Oldu?

7499 Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete’de yayımlandı. Böylelikle, 2024 yılında bayram ikramiyesinin miktarı 2 bin TL’den 3 bin TL’ye çıkarıldı.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Bayram ikramiyelerinin, bayram öncesi 1-9 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatması bekleniyor.

Ramazan Bayramı öncesinde 1-9 Nisan tarihleri arasında ilk ödemenin yapılması bekleniyor. Diğer ikramiye ödemeleri ise Kurban Bayramı öncesinde 10-15 Haziran tarihleri arasında hesaplarda olması planlanıyor.

Editör: Kardelen Başol