Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesine kayıtlı 372 futbol antrenörüne eşofman ve tişört desteği yaptı. 

Osman Zolan Futbol Amator Destek 1

İzmirliler 7 Kocalı Hürmüz’e Yoğun İlgi Gösterdi İzmirliler 7 Kocalı Hürmüz’e Yoğun İlgi Gösterdi

Program Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer İlman, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, futbol antrenörleri ve davetliler katıldı.

Osman Zolan Futbol Amator Destek 2

Programda konuşma yapan Başkan Zolan, “Gençlerimize, sporumuza sahip çıktığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Amatör kulüplerimiz başta olmak üzere 11 yıldır spora ve sporculara destek olmaya çalışıyoruz. Gençlik bizim için çok kıymetli hazine demek, yeni fikirler ve heyecan demektir. Bize düşen gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmek için imkanlar sağlamaktır. Çocuklarımıza hep beraber sahip çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, Başkan Zolan’a üzerinde Sporun ve Sporcunun Dostu’ yazılı plaket ve forma hediye etti. 

Editör: Atakan Göker