Merkezefendi Belediye Başkanı Veli Deveciler, Yukatel Merkezefendi Belediyesi'nin ve Denizlispor'un önemini vurgulayarak, her iki kurumun da ayrı ayrı değerlendirilemeyeceğini ifade etti. Başkan Deveciler, özellikle Denizlispor'un şehrin en büyük sembolü olduğunu belirtti.

"Denizlispor, bu şehrin her zaman sembolüdür" diyerek sözlerine başlayan Başkan Deveciler, Denizli'nin gururu olan Denizlispor'un önemine vurgu yaptı. Basketbol alanındaki çabalarını da dile getiren Başkan, Süper Lig heyecanını Denizli'de yaşatmaya çalıştıklarını ifade etti.

Denizlispor Yarın Sandık Başına Gidiyor! Ahmet Yalın Yıldırım Adaylığını Açıkladı Denizlispor Yarın Sandık Başına Gidiyor! Ahmet Yalın Yıldırım Adaylığını Açıkladı

Başkan Deveciler, bu iki önemli kurum arasında herhangi bir kıyaslama yapılamayacağını vurgulayarak, Denizlispor'un şehrin en büyük sembolü olduğunu söyledi. Yaptığı açıklamada, "Bu açıklamadan sonra bizler ortamı ısıtıyor, teşekkür ediyor ve kalan maçlarda Denizlispor'a olan desteğimizi sürdüreceğimizin sözünü veriyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi