CHP İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM ÇİVRİL'İ ZİYARET ETTİ CHP İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM ÇİVRİL'İ ZİYARET ETTİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Çivril Belediye Başkanı Semih Dere Atatürk’ten devraldıkları cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatmak için çalışacaklarını söyledi.

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere mesajında; "19 Mayıs, Cumhuriyetle taçlanan bir umut yolculuğunun ilk durağıdır. İtilaf devletlerinin ve hatta dönemin padişahının yarattığı tüm tehditlere rağmen aydınlık için atılan ilk adımdır. Hakkında çıkarılan idam kararına rağmen cesaretle çıktığı yolda “tam bağımsız Türkiye” özlemiyle bizlere yol gösteren Mustafa Kemal Atatürk o zaman 38 yaşındaydı. Bugün bizler de Atamızın fikirleri ışığında devraldığımız bu mirası, kanımızın son damlasına kadar savunacağız. Biliyoruz ki karşımızda duranlar olacak, biliyoruz ki bizleri yıldırmak için tehdit edenler olacak, biliyoruz ki kişisel menfaatlerini toplumun menfaatlerinin önüne koyanlar da olacak. Ancak atamızdan miras, biz Türk gençliğinin birinci vazifesi Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Özgürlüğüne tutkun bir halkın karşısında kimsenin duramayacağını tekrar tekrar hatırladığımız bu günde, tüm hemşerilerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor ve daha nice coşkulu bayramlar diliyorum.

Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta  olmak üzere; kurtuluş savaşımızın tüm   kahramanlarını, aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerine yer verdi.