Yeşil Çivril Belediye spor kulüp başkanı olarak göreve başlayan iş insanı Kerem Boso basın mensupları ile bir araya geldi.

Başkan olarak göreve başladıktan sonra BAL ligi çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Boso “Futbol kulübümüzü yaptığımız takviyeler ile Çivrilli futbolseverlerin keyifle izleyeceği bir takım halline getirdik. Çalışmalarımız devam ediyor. Sezon başına kadar takım şekillenmiş olur” dedi.

Futbolda elde edilen başarının tüm spor branşlarına yayılması için çalışacaklarını belirten başkan Boso “Çivril spor kenti olması için tüm şartlar hazır. Kent sporu seviyor. Voleybol, futbol, güreş bilek güreşi gibi branşlarda alt yapımızdan gelen yetenekli gençler var. El birliği ile Çivril tüm spor branşlarında başarı elde eden bir spor kenti olacak” dedi.

Çivril’in milli takımlara sporcu yetiştirecek bir merkez haline geleceğini ifade eden Boso, “Yeşil Çivril Belediyespor’un farklı branşlarda birçok sporcusu var. Kulübümüzün sporcuları birçok branşta mücadele ediyor, müsabakalara katılıyor, Milli takım ile ülkemizi temsil ediyor. Böyle büyük bir kulüpte başkan olmak büyük sorumluluk istiyor. Bu kent ve kent insanından aldığımız cesaret ile bu sorumluluğu üstlendik. Başta futbol olmak üzere tüm spor branşlarından Çivril’i başarı ile temsil edeceğiz. Başta bilek güreşi, minder güreşi olmak üzere voleybol ve futbolda da milli takıma sporcu yetiştiren bir merkez haline geleceğiz.” dedi.

Başkanlık görevinin heyecan verici olduğunu belirten Boso “Çivril gibi hedefleri olan bir kentte BAL ligine namağlup çıkmış bir takımın başkanı olmak insana büyük heyecan veriyor. Başkanlık görevini kabul ederken açıkçası bu heyecan baskı oluşturdu. Ancak yönetim kurulundaki arkadaşlarımın desteği, Çivril’in futbol kulübümüze olan sevgisi bana büyük destek verdi. Bu destek ve moral ile Çivril ve Yeşil Çivril Belediyespor’u daha üst liglere taşımak için yola çıktık” dedi.

Denizli'ye Sanatla Baharı Getirdiler! Denizli'ye Sanatla Baharı Getirdiler!

Yönetim kurulunun görevine devam ettiğini sadece başkanın değiştiğine değinen Boso “geçen haftalarda kulüp başkanımız Yasin Göktaş’ın istifa ettiği haberleri kamuoyunda farklı şekillerde yorumlandı. Yeşil Çivril Belediyespor, aynı birlik ve azimle yoluna devam ediyor. Hedeflerimizde bir değişiklik yok. Takımı BAL’a çıkaran yönetim kurulu aynen göreve devam ediyor.” Dedi.

2023 – 2024 BAL sezonunda iddialı takımlarla karşılaşacaklarını belirten Başkan Kerem Boso “yıllardır Bal’da oynayan ve tecrübeli takımlarla karşılaşacağız bunun bilincindeyiz ancak bizde iddialı, hedefleri olan genç ve azimli bir takım kurduk. Çivril olarak ileriye dönük büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak için Yeşil Çivril Belediyespor Kulübü olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bu yolda yürürken tüm Çivrilli sporseverlerin desteğini bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi