AK Parti Çivril Belediye Başkan adayı Gürcan Güven ve AK Partili Çivril meclis üyeleri ve AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Coğrafya Kaderdir" Söylemi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Coğrafya Kaderdir" Söylemi

Baskan Dere Ak Parti Ilce Baskani Ve Belediye Meclis Uyelerini Agirladi3

“Hep Birlikte Çivril İçin Çalışacağız”

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette misafirleri ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Semih Dere, seçim dönemindeki sükûnetli çalışmalardan dolayı da AK Parti ilçe başkanı Halil Ertuğrul ve AK Parti Adayı Gürcan Güven’e teşekkür etti. Çivril’e birlikte hizmet etmeye çalışacaklarını belirten Başkan Dere “Halk bizlere başkanlık görevini sizlere de meclis üyeliği görevini verdi. Önümüzdeki dönem hep birlikte Çivril için çalışacak ilçemiz daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için gayret edeceğiz” dedi.

Baskan Dere Ak Parti Ilce Baskani Ve Belediye Meclis Uyelerini Agirladi1

“İlçemiz İçin Hayırlı Ve Faydalı Hizmetlerde Bulunacağına İnancımız Tam”

Ziyarette Başkan Semih Dere’yi kazandığı başarıdan dolayı tebrik eden AK Parti Çivril Belediye Başkan adayı ve önceki dönem Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven “Bu bir bayrak yarışı. Seçimi kazanan Semih Dere’yi tebrik etmek ve yeni görevinde başarı dilemek için ziyaret ettik. Ev sahipliği ve misafirperverliği için teşekkür ederiz, görev süresinde ilçemiz için hayırlı ve faydalı hizmetlerde bulunacağına inancımız tam” dedi.

Baskan Dere Ak Parti Ilce Baskani Ve Belediye Meclis Uyelerini Agirladi2

Editör: Kardelen Başol