CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI

Babasının yolundan giderek esnaflığa ve ticaret hayatına başlayan Ata Türk, genç ve spor giyinmeyi sevenlere hitap eden mağazasını düzenlediği tören ile hizmete açtı. Belediye Binası karşısı Tort İşhanı zemin katta hizmete giren işyerinin açılışını Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi, Ata Türk, Türk ailesinin büyükleri birlikte yaptı.

Ata Turk Giyim Magazasi Acilisi

Açılış programında konuşan Belediye başkanı Semih Dere iş yerinin Türk ailesi ve Çivril’e hayırlı olmasını diledi. Yapılan konuşmaların ardında İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçinin yaptığı dua sonrasında kesilen kurdele ile işyerinin açılışı yapıldı. Açılış sonrasında işyerini gezen davetlilere ürünler hakkında bilgi veren işyeri sahibi Ata Türk gençler ve genç giyinmeyi sevenlere yönelik bir mağaza açtıklarını söyleyerek başkan ve davetlilere acılaşa katıldıkları için teşekkür etti.

Ata Turk Giyim Magazasi Acilisi 1Ataman Giyim mağazasının açılışına Belediye Başkanı Semih Dere, Müftü Muhammed Çörekçi, CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş, AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Belediye meclis üyeleri çok sayıda davetli ve STK temsilcileri katıldı.