Çivril’in sevilen ailelerinden Pancar kooperatifinden emekli Ali Bayram Tan’ın kızı Ayşe ile merhum camcı Veysel İlhan’ın oğlu Murat hayatlarını birleştirdi.

AYŞE VE MURAT HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

27 Ağustos’ta kız evinde öğleyin verilen yemekle başlayan düğün merasimi gelin alma ile devam etti. Kız evinde ve oğlan evine gelen davetliler Tan ve İlhan ailelerinin mutluluğuna ortak olurken düzenlenen konvoy ile yapılan gelin alma merasiminde hem kız evinde hem de oğlan evinde duygusal anlar yaşandı.

AYŞE VE MURAT HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

Oğlan evinde verilen akşam yemeği ile devam eden düğün etkinliğini İsmail Özcan İlkokulu bahçesinde düzenlenen eğlence ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

AYŞE VE MURAT HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

Konuklarını kapıda karşılayan Emine ve Ali Bayram Tan ile Ganimet İlhan evlatlarının yapılan nikah merasimi ile hayatlarını birleştirmesinin mutluluğunu sevenleri ile paylaştı.

Manisa'dan Denizli'ye Gelen Araç Ters Döndü! Manisa'dan Denizli'ye Gelen Araç Ters Döndü!

Çocuklarının en mutlu gününde duygusal anlar yaşayan aile büyükleri kendilerini yalnız bırakmayan davetli ve dostları ile tek tek ilgilenirken düğün eğlencesi gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Ayşe ve Murat çifti mutluluklarını paylaşan tüm eş dost ve akrabalarına teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi