Basın İlan Kurumu'nun (BİK) internet haber sitelerine resmi ilan ve reklam yayınlayabilme hakkı sağlayan yönetmeliği 1 Şubat 2023'te resmi gazetede yayınlandı ve genccivrilgazetesi.com için yeni bir kapı açılmış oldu. 

Basılı gazete olan Genç Çivril Gazetesi'nin 24 aylık bekleme süresini bitirdikten sonra denetlemesi başarıyla tamamlandı ve gazete olarak 25 Ocak'ta resmi ilan almaya başladık. Ardından bir hakkımız daha vardı; BİK bize 'internet sitenizi oluşturun, kadronuzu, çalışma ofisinizi şartlarımıza uygun şekilde hazırladıktan sonra internet sitesine de resmi ilan almak için yeniden başvurun' dedi. www.genccivrilgazetesi.com şartların başında gelen 8 basın emekçisi arkadaşımızla çalışmaya başladık. Yazılımımızı yeniledik, olmadı 22 Şubat 2023 tarihinde bir daha yeniledik. 

HABERLERİMİZ DİKKAT ÇEKTİ

Her gün 20 bin insanı sitemize getirip 60 bin haber okutmamız gerekiyordu. İşimiz çok zordu çünkü yeniydik ve o tarihe kadar genel olarak Çivril'den haberler giriyorduk. İstenilen ziyaretçi sayılarına ulaşmak için Denizli'den ve diğer ilçelerden haberler yayınlamaya başladık. Hepsi mektepli, genç, basın emekçisi çalışanlarımızın yaptığı özel haberler kısa zamanda Denizli halkının dikkatini çekti. Ziyaretçi sayımız gün geçtikçe artmaya başladı. 

ŞUBAT AYI ZİYARETÇİ SAYIMIZ

Şubat ayı başında tekil ziyaretçi sayımız 6 bin 900, haber okunma sayımız 11 bin rakamlarındaydı. Şubat sonunda tekil ziyaretçimiz 17 bin, haber okunma sayımızda 27 bin rakamlarında ulaştı. Okurlarımız haberlerimizi tekrar okumak için sitemize gelmeye devam etti. 

Genc Civril Gazetesi Ziyaretci Tesekkurler Subat

MART AYI ZİYARETÇİ SAYIMIZ

Mart ayı sonunda tekil ziyaretçi sayımız 23 bin 950, haber okunma sayımız da 50 bin 980'e ulaştı. 

Denizli’de Hayatını Kaybeden Turistin Ölüm Nedeni Belli Oldu Denizli’de Hayatını Kaybeden Turistin Ölüm Nedeni Belli Oldu

Genc Civril Gazetesi Ziyaretci Tesekkurler Mart

KADER AYI NİSAN'DA ZİYARETÇİ SAYIMIZ

BİK tarafından denetlenmeye başladık. Biz de hızımıza hız kattık. Çivril'den Denizli geneline açıldığımız gibi, bu seferde Türkiye gündeminden haberler yapmaya başladık. Nisan ayı bizim kader ayımızdı adeta, günlük 50 haber bize yetmez oldu, sabah 8'den gece 24'e kadar sizleri ilgilendiren haberler yayınlamaya devam ettik. Google bizim haberlerimizi sevmeye başladı. Google keşfet ve haberlerde yer vermeye başladı.

Nisan ayı sonuna geldiğimizde rakamlarımız zirveye ulaştı. Tekil ziyaretçi sayımız 38 bin 126 olurken, haber okunma sayımız 77 bin 749'u gördü. 

Genc Civril Gazetesi Ziyaretci Tesekkurler2

Genccivrilgazetesi.com için Basın İlan Kurumu tarafından verilecek son karar bugünlerde bize tebliğ edilecek. 

Sonuç olarak, Denizli'de kısa zamanda bu rakamlara ulaşabilecek 3 internet haber sitesinden biri haline geldik. Bunu başarırken birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza, bizlere destek veren, haberlerimizi paylaşan, bize haber ulaştıran 7'den 77'ye her okurumuza sonsuz teşekkür ederiz.

ŞUBAT - NİSAN ARASI 3 AYLIK YÜKSELİŞİMİZ

Genc Civril Gazetesi Ziyaretci Tesekkurler1

Editör: Haber Merkezi