10 Kasım Atatürk’ün Anma ve Atatürk Haftası, düzenlenen farklı etkinliklerle anıldı. Anma programı Cumhuriyet Meydanında sabah saat 09.05’te sürenlerin çalması ve saygı duruşu ile başladı. Program kapsamında Çivril Belediyesi, Yeni Cami önünde Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerin ruhu için Lokma döktürdü.

Lokma hayrında konuşana Belediye Başkanı Niyazi Vural ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bağımsızlığımızı hediye eden tüm şehitlere rahmet diledi. Başkan Vural konuşmasında “Cumhuriyetimizin kurucusu ve banisi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yılı dolayısıyla bugün düzenlediğimiz lokma hayrında bir araya geldik. İnşallah bu lokma hayrı gelenekselleşir ve her yıl düzenlenir. Bu güzel vatanı bizlere emanete den tüm şehitlerimize başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere rahmet diliyoruz. Mekânları cennet olsun” dedi.

Başkan Niyazi Vural’ın konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi’nin yaptığı dua sonrası katılımcılara ve vatandaşlara lokma ikramı yapıldı.

Lokma hayrına İlçe Jandarma Garnizon komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Müftü Muhammed Çörekçi, AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, MHP İlçe Başkanı Ergun Çiftçi, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Erhan Taşdemir ile Huzurevi sakinleri. Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Denizli'de Bir Vatandaş Hem Oynadı Hem Para Dağıttı Denizli'de Bir Vatandaş Hem Oynadı Hem Para Dağıttı
Editör: Haber Merkezi