Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril Örgütü Kurban Bayramı dolayısı ile bayramlaşma programı düzenledi.

CHP Çivril İlçe Örgütü, parti binasında düzenlediği program ile üye ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenleyen CHP Çivril İlçe örgütü partililer ve il yöneticileri ile bir araya geldi.

Pamukkale KYK'da Bir Skandal Daha! Pamukkale KYK'da Bir Skandal Daha!

ATAŞ’TAN BİRLİK MESAJI

Kurban Bayramının dördüncü gününde CHP İlçe Binasında bayramlaşma programı düzenlendi. CHP’nin bayramlaşma programına, CHP İl başkanı Ali Osman Horzum, İl yöneticileri, Çivril CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri ile CHP Belediye Meclis üyeleri ve partililer ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş programa katılan partililere teşekkür ederek “İl yönetim kurulu ve il başkanımızın katılımı ile yaptığımız bayramlaşma programına katılan tüm vatandaşlarımıza ve partililerimize teşekkür ederim. Dayanışma ve paylaşmanın yoğun yaşandığı bayram günlerinde CHP ailesi çatısı altında bir araya gelerek dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen tüm partili gönüldaş ve yoldaşlarıma teşekkür ederim. Herkesin bayramı kutlu olsun” dedi.

Partililerin birbirleri ile bayramlaşmasının ardından program, il ve ilçe yöneticilerinin sohbet ve fikir alışverişleri ile devam etti.

Editör: Haber Merkezi