Alanya Oba Mahallesi’nde bir öğrenci yurdunda, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği programı öğrencisi Ceylan Demir’i(22) sabah saatlerinde yatağında hareketsiz gören arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Demir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kızın cansız bedeni savcı ve jandarma incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Demir’in diyabet hastalığının başlangıç seviyesinde olduğu ve herhangi bir tedavi sürecine başlamadığı öğrenildi.

Antalyada Ceylan Demir Kaldigi Yurt Odasinda Olu Bulundu1

Dışişleri Bakanlığından Suriye’nin Kuzeyindeki Olaylara İlişkin İlk Açıklama Dışişleri Bakanlığından Suriye’nin Kuzeyindeki Olaylara İlişkin İlk Açıklama

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan da, Demir’in ölümüyle ilgili mesaj yayınladı. Türkdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı, “Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği programı öğrencilerimizden Ceylan Demir'in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesine ve tüm sevenlerine  sabır ve metanet diliyorum. Ceylan’ın güzel hatıraları ve bize kattığı değerler daima yaşayacak. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun!” Dedi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ