Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde seyit halindeki teleferik vagonlarından birinin düşmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetmiş 10 kişi ise yaralanmıştı. Teleferikte toplam 184 kişi mahsur kalmış yoğun çalışmalar sonucu vatandaşlar tahliye edilmişti.  

Antalya'da 1 kişinin öldüğü teleferik kazasında korku dolu anlar kameraya  yansıdı - Turkish Post

Antalya'da meydana gelen teleferik kazasıyla ilgili iddianame hazırlandı. 12 şüpheli bilinçli taksirle ölüm ve yaralanmaya sebep olmakla suçlanırken, şüphelilerden biri olan Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz için ise 27 yıl hapsi istendi. 12 şüpheli hakkında bilinçli taksirle ölüm ve yaralanmaya sebep olmakla suçlandı.  

Hem Araba Sürdü, Hem Zurna Çaldı İşte Şaşırtan Görüntüler... Hem Araba Sürdü, Hem Zurna Çaldı İşte Şaşırtan Görüntüler...

Antalya Konyaaltı'nda 12 Nisan tarihinde teleferik kazası yaşanmıştı. Teleferik direklerinden birisi devrilmiş ve bazı yolcular kabinlerden düşerken, bazıları uzun süre mahsur kalmıştı. 1 kişinin hayatını kaybettiği teleferik kazasında, savcı iddianameyi tamamlayarak Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sundu. 

Teleferik faciasında havada mahsur kalan 184 kişinin tamamı kurtarıldı.

Kaynak: Haber Merkezi