Sahibinin Elinden Kaçan Dana, Koşarak İlçe Değiştirdi! Sahibinin Elinden Kaçan Dana, Koşarak İlçe Değiştirdi!

Olay, Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, 44 yaşındaki Bülent Dalgın, ekmek almaya giden annesinden uzun ekmek almasını istedi. Uzun ekmek kalmadığı için yuvarlak ekmek alarak eve dönen anne ile oğul arasında tartışma yaşandı. Tartışma esnasında annesine, "Sen uzun ekmek almamak için yalan söylüyorsun" diyen Bülent Dalgın, evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Endişeye kapılan anne Zeliha Dalgın, polisi ve jandarmayı arayarak kayıp ihbarında bulundu.

Annesinin Uzun Ekmek Almayisina Kizan 44 Yasindaki Sahis Evi Terk Etti1

Gözyaşlarıyla Oğluna Seslendi

20 gündür evinin balkonunda oğlunun eve dönmesini bekleyen Zeliha Dalgın, "20 gün oldu. Karşılıklı televizyon izliyorduk. Bana sebepsiz yere kızdı. 'Anne ekmek al ama uzun ekmek al' dedi. 'Tamam uzun ekmek alırım çocuğum' dedim. Uzun ekmek yoktu fırında, yuvarlak ekmek aldım. Geldim, 'uzun ekmek yoktu çocuğum' dedim. 'O zaman sen yalan söylüyorsun! Uzun ekmek almak istemiyorsun!' dedi, kızdı ve gitti. Düzenli ilaç kullanıyordu. Saatini hiç geciktirmiyordum. 20 gündür balkonda onu gözlüyorum, ne olur yalvarıyorum. Dön evine çocuğum! Seni çok özledim ben! Ne olur dön evine!' dedi.

Annesinin Uzun Ekmek Almayisina Kizan 44 Yasindaki Sahis Evi Terk Etti2

"Yanında Beş Kuruş Para Yok"

Bir anlık öfke ile evden çıkan oğlunun yanına para ve nüfus cüzdanını dahi almadığını aktaran Dalgın, "İstanbul'da tanıdıklarımız vardı. Oraya gitmiş olabilir dedik. Kardeşim araştırdı, oraya da gitmemiş. Yanında beş kuruş para yok. Nüfus kağıdı bile evde, öylece çıkıp gitti" diye konuştu.

96 yaşındaki Zeliha Dalgın, "Çocuğum ne olur artık dön evine. Göz yaşlarım bitti artık akmıyor. Göz pınarlarım kurudu. Her gece 'Allah'ım çocuğumu kötü insanlardan koru' diye dua ediyorum. Ondan başka kimsem yok. Yalvarıyorum. Ne olur bulun oğlumu" şeklindeki sözleriyle yardım çağrısında bulundu.

Annesinin Uzun Ekmek Almayisina Kizan 44 Yasindaki Sahis Evi Terk Etti

Mahalle Muhtarı Ali Yaşar Seyis ise Bülent Dalgın'ın geleceğini umut ettiğini belirtti. Muhtar Seyis, "Annesi 20 gündür gece gündüz sürekli o balkonda. Kendisine 'inşallah bulacağız' diyoruz. 3 Mayıs'tan bu yana gözüne uyku girmiyor. 96 yaşında bir nine. Sağlığından korkuyoruz. Bülent'e sesleniyorum, bir an önce gel. Anneni bu ıstıraptan kurtar! İnşallah gelecektir diye ümit ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi