Doğalgaz çalışmaları ile kazılan yollar tamir ediliyor.

Kredi Kartı Borcu Olanlar Dikkat! Büyük Çöküş Kapıda! Kredi Kartı Borcu Olanlar Dikkat! Büyük Çöküş Kapıda!

Çivril’de doğalgaz çalışmaları nedeniyle kazılan yol ve ana arterlerdeki düzeltme ve tamir çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Denizli Büyükşehir ve Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri doğalgaz nedeniyle bozulan yollarda mıcır asfalt ve parke tamiratlarına ara vermeden devam ediyor.

Çivril Belediyesine bağlı ekipler, Çarşı, Saray, Stadyum ve Hamam mahalleleri ara sokaklarında parke ve kaldırım tamiratı yaparken Denizli Büyükşehir belediyesine bağlı asfalt ekipleri de Uşak caddesinde asfaltlama çalışması yapıyor.Yaz mevsimi nedeniyle çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtilirken belediyeden yapılan bilgilendirmede “doğalgaz hat çalışmaları nedeniyle kazılan yol ve sokaklarda yaşanan mağduriyet ve olumsuzlukları en aza indirmek amacıyla gece gündüz tamirat çalışmalarına devam eden ekiplerimi İlçemizin saray, Çarşı, Stadyum ve Hamam mahallelerinde kaldırım ve parke taş döşeme çalışmalarını sürdürmektedir. Aynı şekilde ilçemizin ana arter ve caddelerinde kazılan yollar da Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yapılan çalışmalar ile onarım ve düzenlemesi yapılarak kullanıma açılmaktadır. Yaşanan süreçte yaşanan olumsuzluklardan dolayı gösterdikleri anlayıştan dolayı tüm halkımıza teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Editör: Haber Merkezi