Muğla’da Çatı Katında Çıkan Yangın Korkuttu Muğla’da Çatı Katında Çıkan Yangın Korkuttu

Mide bulandıran olayın adresi bu kez Ankara oldu.  

Ankara’da yaşayan Satılmış B.’nin 11 yaşından 18 yaşına kadar fiziksel engeli bulunan kızı G.B.’ye istismarda bulunduğu ortaya çıktı.  

Ankarada Kizini Gozetlemek Icin Banyoya Kamera Yerlestirdi3

Fiziksel engelli G.B., 2022 yılında; 2017’den itibaren 4 yıl boyunca babası tarafından cinsel istismara maruz kaldığını annesi ve eniştesine anlattı. Kızının anlattıkları ile şok yaşayan anne, babayı şikayet etti. Gözaltına alınan Satılmış B., daha sonra serbest bırakıldı.  

Satılmış B.’ye, ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle Ankara 36’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Dava için delil ise Satılmış B.’nin kendı kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameralardan alındı.  

Ankarada Kizini Gozetlemek Icin Banyoya Kamera Yerlestirdi17

Kazdığı Kuyuya Düştü! 

Görüntülerin yer aldığı dosyada bilirkişi raporu “anık Satılmış B.’nin gizli kamerayı banyoya duşa kabini görecek şekilde yerleştirdiği, bir süre sonra kameranın açısına yüzü görünmeyen bir kadının girdiği, daha sonra sanığın kamerayı yerleştirdiği yerden alırken kendisinin de görüntüye yansıdığı” şeklinde eklendi.  

İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen Satılmış B., sadece kızına banyo yaparken yardım ettiğini, başka bir amacının bulunmadığını ve evde kızının yanlış davranışlarından şüphelendiği için banyoya kamera yerleştirdiğini söyledi.  

Duruşmaya katılmayan Satılmış B. için mahkeme sanığın zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.  

Ankarada Kizini Gozetlemek Icin Banyoya Kamera Yerlestirdi

Mağdur kızın avukatı Özge İrem Aksu, sanığın tutuklanmasını talep ettiklerini söyleyerek, “Görüntüler 2022 yılında ortaya çıkıyor. Kızımız, 13-14 yaşında çocuk o zamanlar, bunu idrak edemiyor. Bilirkişi raporlarında da sanığın görüntüleri çektiği ortada. G.B.’nin babasının kendisini çektiğini fark edince, annesine anlatıyor. Aslında kamera görüntülerini siliyor bilgisayardan. Ama polisin incelemesi sayesinde silinen bütün görüntüler geri getiriliyor. Yargılama devam ediyor. Biz tutuklanmasını talep ettik” ifadelerini kullandı.  

Editör: Kardelen Başol