Pro¬gram 1
Isınma ve iyi hissetme programı
Bu program; kasların gevşemesi için gerekli olan ısınmayı sağlamaktadır. Ağır bir aktivite öncesinde yapılması durumunda krampların oluşmasını engellemeye yardımcı olur.
Pro¬gram 2
Derin kas andulasyonu ve zindelik
Bu program; kas gerginliklerini dindirir. Zindelik verir, metabolizmayı uyarır, fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar ve vücudunuza enerji verir.
Pro¬gram 3
Lenf Sisteminin uyarılması
Lenf akışının uyarılması vücutta önemli olumlu değişikliklere yol açar. Böylece metabolik atıklar ortamdan uzaklaşır, detoks işlemleri aktive olur, asidik olan ortam nötr konuma dönüşür, venöz geri akış desteklenmiş olur ve selülit oluşması engellenebilir.
Pro¬gram 4
ImpulsAndulasyon. Dolaşımı Uyarır
Bu program sayesinde kan dolaşımının uyarılması sağlanır. Sertleşmiş adalelerin gevşetilmesi mümkün olabilmektedir.
Pro¬gram 5
Relaksasyon
Bu program ile vücutta derin gevşeme sağlanmaktadır. Böylece birikmiş streslerimiz kolayca atılabilir, vücudun kendini onarma işlevinin yerine getirilebilmesi için enerji kazanılabilir.
Pro¬gram 6
Ayakta refleksolojik uyarılar
Bacak ve ayaklardaki kan dolaşım bozukluklarını düzenler, bu bölgedeki lenfatik ve kan dolaşımını aktive eder ve bağışıklık sistemini güçlendirir.
Pro¬gram 7
Derin kısa uyku
Hızlı rahatlama etkisi. Tükenmişlik sendromu riski ve mevcut stres durumunu hızla rahatlama sağlayarak ortadan kaldırır.
Pro¬gram 8
Metabolizmanın aktivasyonu
Vücut sıvılarını aktive eder. Metabolizmanın aktive olması ile vücutta önemli pozitif değişimler olur. Bacaklardaki ödem azalır, sindirim sorunları ortadan kalkar ve kilo verilmesi sağlanır.
Pro¬gram 9
Andulasyon kemeri
Bu işlem için öncelikle Andulasyon kemerinin sıkıca bağlanması önemlidir. Sindirim zorluğu çekenlerde bağırsak aktivitesi artırılır. İç organlarda azalmış olan kan dolaşımı hızlanır ve mide kasları uyarılır. Zayıflamaya ciddi oranda yardımcı olur.
Pro¬gram 10
Güzellik programı
Kolajen üretiminin azlığından kaynaklı eksikliklerin giderilmesine yardımcı olur. Kolajenlere etki ederek dolaşımı aktive eder. Cildin güzelleşmesine ve gerilmesine destek olur. Anti-Aging özelliği sağlar.
Andulasyon terapi sistemi hiçbir cihaz ya da spor aletinde olmağı tek başına etkili bir yöntem değildir. Diyete uyulduğunda kilo vermeye yardımcı ek bir terapi sistemi olduğu unutulmamalıdır.
Sağlıklı günler dilerim.