Denizli’de özel bir hastanede Böbrek taşı ameliyatı olan ve yaşadığı enfeksiyon sonrasında Çivril Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Gazi Kadir Garip tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Taburcu olduktan sonra gazi Kadir Garip’i evinde ziyaret eden Kaymakam Hasan Akbulut Kadir Garip’ten tedavisi ve rahatsızlığı hakkında bilgi aldı.

Ziyaret ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede gazi ve şehit ailelerinin baş tacı olduğuna dikkat çekilerek “Geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi evinde devam eden gazimiz Kadir Garip’i evinde ziyaret ederek sağlık durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldık” ifadelerine yer verildi.

Denizli'de Bu Hafta Hava Durumu Nasıl Olacak? (6 Mayıs-10 Mayıs) Denizli'de Bu Hafta Hava Durumu Nasıl Olacak? (6 Mayıs-10 Mayıs)

Ziyaretten dolayı kaymakam Hasan Akbulut’a teşekkür eden gazi Kadir Garip’te verdiği bilgide “Böbrek taşı ameliyatım sonrası oluşan enfeksiyonla ilgili olarak Çivril Devlet hastanesinde tedavi gördüm. Hastanedeki tedavimin tamamlanmasının ardından taburcu oldum. Tedavim evimde devam ediyor. Bu süreçte bizleri ziyaret eden ve sağlık durumumuzu yakından takip eden kaymakamımız Hasan Akbulut ve İlçe Jandarma Komutanımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Kaymakam Hasan Akbulut’un Tuğlu Mahallesinde yaşayan gazi Kadir Garip’e yaptığı ziyarette, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Ali Çolak ve İlçe Müftüsü Muhammet Çörekçi de hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi