Altın son dönemdeki hızlı yükselişini sürdürüyor. Yaklaşan düğün sezonu sebebiyle vatandaşlar altın fiyatlarını merak ediyor. Seçim sonrası süreçte talebin azalmaması önümüzdeki süreçte artışın devam etmesi sebebiyle, altın fiyatlarında artışının sürmesi öngörülüyor. Kuyumcu esnafı, vatandaşların faizden parasını çekerek altın almaya başladığını belirtti..

VATANDAŞIN GÖZÜ MARKET İNDİRİMLERİNDE! VATANDAŞIN GÖZÜ MARKET İNDİRİMLERİNDE!

“Altın Alacak Vatandaşlar Hemen Alsın”

Altın yükselişi hakkında konuşan kuyumcu esnafı, “Altına olan talep seçim önce olduğu gibi yoğun bir şekilde devam ediyor. Düğün mevsimi gelmeden 5 bin TL’yi geçmesini bekliyoruz. İnsanlar faizden parasını çekip altın almaya başladı. Altınını bozup faize yatıranda var. Ama faizden bozup altın alan vatandaş daha çok. Bu saatten sonra altın kolay kolay durmaz. Yükselişe devam eder” şeklinde konuştu.

Vatandaşların ekonomik sebeplerden dolayı altın aldığını söyleyen kuyumcu, “Bazı vatandaşlar yatırım aracı olarak altın alsa da, bazı vatandaşlar ekonomik krizden dolayı TL’nin değer kaybından korunmak için altın alıyor. Altın alacak vatandaşlar hemen alsın yakında çok geç olabilir. Yükseliş durmadan devam edecek” dedi.

Güncel Altın Fiyatları

Güncel Altın Fiyatları