İYİ Parti İlçe Başkanı Koray Eren haftalık olağan basın açıklamasında gündemi değerlendirdi. Çivril’de yapılacağı söylenen ve başlanmayan projelerin akıbetini soran Başkan Eren, 2024 seçimlerine hazır olduklarını ifade ederek, “Çivril’e hakettiği değeri vereceğiz” dedi.

Basın mensupları ile bir araya gelen ve gündem değerlendirmesi yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Koray Eren Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesi tarafından Çivrillilere verilen sözlerin tutulmadığını hatırlatarak “2019 seçimlerinde Çivril’i vaat yağmuruna tutan Osman Zolan ve Niyazi Vural, aradan geçen 4 yılda verdikleri sözleri unuttular. Hiçbir şey yapmadılar ama çok yoruldular. Onları 2024 seçimlerinde uzun bir tatile göndereceğiz. İYİ Parti olarak Çivril’e hak ettiği hizmetleri getirmek için çalışmalarımıza başladık” dedi.

Tek Gündemimiz Çivril

Başkan Koray Eren, “parti olarak gündemimiz sadece Çivril ” diyerek yaptığı açıklamada, “2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin hazırlıklarına İYİ Parti olarak son 4 yılda iyi hazırlandık. Artık bu hazırlıkları ete kemiğe büründürme zamanı gelmiştir. İlçemiz 10 yıldır AKP tarafından yönetilmektedir. Seçimlerde Çivril’e ait projelerin, alt yapının, vizyonun konuşulmasına müsaade etmeden, seçmeni hükümete bağlı bir yönetim olması gerektiğine ikna edip, Çivril ve Denizli’de seçimi kazanmayı başarmışlardır. Ancak İYİ Parti olarak 2024 yerel seçimlerinde Çivril halkını kandırmalarına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Denizli'de Kayıp Olarak Aranan Gençten Haber Geldi! Denizli'de Kayıp Olarak Aranan Gençten Haber Geldi!

Akşam söz veriyorlar Sabah Unutuyorlar

Sözlerine devam eden Başkan Eren, “Geldiğimiz nokta da ilçemiz Denizli’nin en büyük ilçesi olmasına rağmen vizyonsuz idarecilerin elinde en küçük ilçelerden bile geride kalmıştır. Çivril son 10 yılda, geçmiş yıllarını arar hale gelmiştir. Geride bıraktığımız 4 yılda halkımızın daha huzurlu yaşayabilmesi için eksikleri defalarca dile getirdik. Bunlardan en önemlisi ilçemizin ortasından geçen Uşak karayolu ve bu yolda sabah ve akşam saatlerinde oluşan trafiktir. Okul döneminde servilerin de yoğunluğu ile üzücü birçok kazanın yaşandığı yolda EDS sistemini defalarca söylememize rağmen hayata geçiremediler. Denizli’nin birçok noktasına kurulan sistem, nedense Çivril’e getirtilemedi. Seçim döneminde Ankara ve Hükümetin gücünü alırız diye oy isteyenler bir EDS’yi bile kuramadılar. Bunlar sabah söz verip akşam unutuyor ”dedi.

AK Parti iktidarının unuttuğu Çivril’i yeniden ayağa kaldıracağız

İYİ Parti İlçe Başkanı Koray Eren sözlerini, “Çivril kaybettiği yılları geri almalı. Değişen ve gelişen dünyada, Çivril bunu hak etmiyor. Söz ve vaat siyaseti artık bitecek iş ve icraat siyaseti gelecek. 2024 seçimlerinden sonra AK Partinin unuttuğu Çivril’i yeniden ayağa kaldıracağız” şeklinde tamamladı.

Editör: Haber Merkezi