Adalet ve Kalkınma Partisi Çivril İlçe yönetimi parti binasında bayramlaşma programı düzenledi.

İlçe Başkanı Halil Ertuğrul başkanlığında bir araya gelen AK Partililer, parti binasında bayramlaştı. Bayramlaşma programına AK parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile Belediye Başkanı Niyazi Vural’da katıldı.

AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı Bayramlaşma Programı Düzenledi. Parti teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Belediye Başkanı Niyazi Vural, AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri ile partililer katıldı. Bayramlaşma programında konuşan Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, bayramların küskünlüklerin aradan kalktığı, kardeşlik ve sevginin pekiştiği günler olduğunu hatırlatarak tüm ilçe sakinlerinin bayramını kutladığını belirtti.

Denizli'de Sarp Kayaların Dibinde Kanlar İçinde Bulundu! Denizli'de Sarp Kayaların Dibinde Kanlar İçinde Bulundu!

Belediye Başkanı Niyazi Vural’da bayramlaşma programına katılan partili ve vatandaşlara teşekkür ederek bayramın huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni etti.

Bayramlaşma programında konuşan ilçe Başkanı Halil Ertuğrul’da Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve Belediye Başkanı Niyazi Vural’a teşekkür ederek Çivrillilerin ve teşkilat üyelerinin bayramını kutladı.

Ak parti Bayramlaşma programı çay ikramı ve sohbet eşliğinde devam etti.

Editör: Haber Merkezi