Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, şarj istasyonu Trugo ile hizmet vermeye devam ederken araç sahiplerine sevindirecek duyuru geldi. Tüm elektrikli otomobiller artık sudan ucuza şarj edilecek.

Elektrikli Araçlara İndirim Müjdesi

Yerli otomobil TOGG, elektrikli şarj istasyonları ile birlikte tüm sürücülerin yüzünü güldürdü. Bayram boyunca tüm elektrikli otomobillerin şarj işlemleri için %50'ye varan indirim uygulanacağı duyuruldu. Elektrikli otomobil sahiplerini sevindirecek haber ile birlikte marka ve model fark etmeksizin şarj istasyonlarından %50 oranında indirimden yararlanılabileceği vurgulandı.

Türkiye'de en çok satan elektrikli otomobiller arasında yer alan TOGG T10X, elektrikli otomobil piyasasında önemli bir rol üstleniyor. Elektrikli araç sahiplerinin sevindiren kampanya ile birlikte TOGG’un yerli şarj istasyonu Trugo, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte İndirimin tüm elektrikli araçlarda geçerli olduğu müjdelendi.

Başuzmanı İsa Karakaş Açıkladı: Memur Maaşı En Düşük Kaç Lira Olacak? Başuzmanı İsa Karakaş Açıkladı: Memur Maaşı En Düşük Kaç Lira Olacak?

Bayramda %50 İndirim

Bayram süresi boyunca araçların %50 indirimli şarj edileceği belirtilirken marka ve model ayırt etmeksizin indirimden yararlanılabileceği vurgulandı. İndirimler 16 Haziran saat 00.00’da başlarken 19 Haziran 23.59'a kadar devam edecek. TOGG, indirim oranlarının farklılık gösterebileceğini belirtirken oranlarda değişim konusunda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Trugo’da sunulan şarj fiyatlarına baktığımızda DC yani hızlı şarjda 180 kW’lık ve 300 kW’lık ünitelerde kW/h başına 7,99 TL’lik bir ücret ödenirken %50'ye ulaşması durumunda bu birim Yaklaşık 4 TL'ye şarj etme fırsatı sunacak. indirim oranlarının değişiklik gösterebileceği belirtilirken her araçta %50 indirim olup olmayacağı konusu bilinmiyor. Kısa menzilli Togg T10X, 52,4 kW/h’lik batarya da tam şarj 418 TL'ye dolarken, 88,5 kW/h’lik uzun menzilli T10X ise 707 TL civarında bir fiyata dolmaktadır.

Editör: Haber Merkezi