Tüm Türkiye ile eş zamanlı yapılan AK Parti temayül yoklaması geniş bir katılım ile yapıldı. Nihat Zeybekçi Kültür Merkezinde yapılan yoklama dijital ortamda gerçekleşti. AK Parti’de 9 Kasım’da başlayan ve 22 Kasım’da sona eren aday adaylığı başvuru sürecinin ardından AK Parti teşkilatları, 31 Mart yerel seçimlerinde aday olmak isteyen aday adayı ve mevcut belediye başkanları için sandık başına gitti. Temayül yoklamasına AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da katıldı.

Zeybekci, Belediye Başkanı Arslan’ı Tebrik Etti Zeybekci, Belediye Başkanı Arslan’ı Tebrik Etti

Vural; “Hayırlı Olsun”

Temayül yoklamasına katılan AK Parti teşkilatına ve üyelere teşekkür eden Çivril belediye Başkanı Niyazi Vural, yoklamanın hayırlı olmasını dileyerek “Temayül yoklamasının ülkemiz, milletimiz, partimiz ve şahsım dahil tüm aday adayı arkadaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Zolan; “İlk Günkü Aşkla”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’da yaptığı değerlendirmede “ 2024 Yerel Seçimleri temayül yoklamasını teşkilat mensuplarımızın yoğun ilgi ve katılımlarıyla gerçekleştirdik. Temayül yoklamamızın Denizli’mize, ülkemize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlk günkü aşkla durmak yok yola devam!” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi