Ak Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetimi, Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile birlikte Çivril’de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

İlk önce parti binasında yapılan istişarenin ardından esnaf ziyaretine geçildi.

Çivril Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özkul ve yönetimi ile bir araya gelinip istişarelerde bulunuldu. Ardından Çivril Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürol Mutlu’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Çeşitli mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen AK Partililer gönül köprülerini sağlamlaştırdıklarını ifade ettiler.

Kıralan Mahallesi’ne yapılan yeni statta inceleme yapan Cahit Özkan, sporcularla da sohbet etti.

Ak Parti Çivril İlçe Teşkilatı olarak Grup Başkan Vekili Cahit Özkan ile birlikte 1989 yılında Tunceli’de şehitlik mertebesine yükselen kahraman Ahmet Kandaş’ın Yakacık mahallesindeki ailesini ziyaret edildi.

AK Partililer akşam saatlerine kadar devam eden ziyarette Çivril Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürol Mutlu’nun oğlu ve Aktaş Mahalle Muhtarı Ersun Akkoyun’un düğününe katıldı.

AK Parti Grup Başkan vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan amcası Şükrü Özkan’ın vefatı nedeniyle Çivril’den ayrıldı.

“GÖNÜL KÖPRÜLEİRNİ SAĞLAMLAŞTIRDIK”

AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, program hakkında şu bilgileri verdi: “ Sayın Grup Başkan vekilimiz Cahit Özkan’la Çivril’in çeşitli yerlerine ziyarette bulunduk. Ziyarette vatandaşlarımızla bir araya geldik ve gönül köprülerimizi sağlamlaştırdık. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik ve notlarımızı aldık. Sorunları çözmek için elimizden geleni yağacağız. Vekilimiz Cahit Özkan’ın amcasının vefat haberini üzüntü ile aldık. Vekilimize ve ailesine baş sağlığı diliyorum ”dedi.