“TEK RAKİBİMİZ ÇAMELİ”

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Çameli’nin Cumhurbaşkanlığı referandumunda yerel seçimlerde ve genel seçimlerde aldığı oy oranına dikkat çekerek;” Öyle bir oy alın ki artık ben Çameli’den değil’de Çivril’den başlayayım. Ve Çameli bir müddet sussun ya bu Çivril’e ne oldu desin. Ben sizlerden bunu istiyorum. Çünkü en büyük ilçe sizsiniz. Ben inanıyorum ki Çivril çok başarılı olacak. Göreceksiniz bugünden itibaren sandık başkanları, mahalle başkanlarınızla yaptığınız toplantılarda çalışmalarınıza start verin. Esnaf ziyaretlerinizi asla atlamayın. Pandemi dönemindeyiz ama gidin selam verin. Vatandaşla aranızdaki bağı koparmayın.2023 yılında Türkiye’de herkes Denizli’den bahsedecek. Bu iş nasıl oldu diyecek. Çivril’den bahsedecekler. Çivril Çameli’yi nasıl geçti. Bunu herkes konuşacak. Bunları palavra diye atmıyorum gerçek konuşuyorum. “şeklinde konuştu.

“ÇİVRİL İLÇE BAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE DESTAN YAZACAK”

2023 seçimleri için diğer seçimlerden daha çok çalışılması gerektiğini vurgulayan Güngör; “19 yıldan beri bu memlekette AK Parti damgası var. Biz her zaman Cumhurbaşkanımızın arkasındayız. Hiç kimsenin tereddüttü olmasın.2023 seçimleri için ise daha önceki seçimlerde nasıl çalıştıysak daha fazla çalışacağız. Ben inanıyorum ki Çivril ilçe başkanımızın liderliğinde destan yazacak. Biz yaptığımız şeyleri anlatamadan başka bir şey yapıyoruz. O kadar hızlı çalışıyoruz ki hangi birini anlatalım. ”dedi.

“ÇİVRİL İLÇE TEŞKİLATI DESTAN YAZMAYA HAZIR”

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, yaptığı konuşmasında; “13 Eylül’de kongremizi kurduk. Daha sonra teşkilatımızı ve yönetim kurulumuzu oluşturduk. Sahaya inerek 77 mahallemizde mahalle başkanı belirledik. Ayrıca 19 ilçe arasında en çok mahalleye sahip olan ilçeyiz. Kadın kolları kongremizi yaptık. Kadın kolları ve gençlik kolları kongremizi yaptık. Aynı şekilde hem kadın kolları hem de gençlik kolları 77 mahalle başkanı belirledi. Şu anda teşkilatımızın her kademesi oluşturuldu. Sizin de söylediğiniz gibi Çivril ilçe teşkilatı destan yazmaya hazır. Bunu bilmenizi istiyorum. Çivril teşkilatı olarak her zaman arkanızdayız. Siz önde yürüyeceksiniz bizde inşallah arakanızdan yürüyeceğiz. Siz koşacaksınız bizde arkanızdan koşacağız. Yeni ilçe binamıza taşındık. İlk misafirimizde siz olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. “ifadelerini kullandı.

Yücel Güngör Çivril ziyaretinde Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı ile bir araya geldikten sonra esnaf ziyareti yaptı. Esnaflarla bir süre sohbet eden Güngör, Çivril ziyaretinin son bölümünde Ali Kameroğlu anaokuluna ve AK Parti ilçe binasında sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi