AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, AK Parti’nin 22. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Denizli'de Bugün Hayatını Kaybedenler ve Defnedileceği Yerler Denizli'de Bugün Hayatını Kaybedenler ve Defnedileceği Yerler

Başkan Ertuğrul mesajında; “Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 14 Ağustos 2001’de Türkiye’nin 39. partisi olarak Türk siyasetine giren AK Parti, girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başararak, 21 yılı geride bırakmıştır ”dedi.

“TÜRKİYE YÜZYILINI BAŞLATMANIN HAKLI GURURU YAŞIYORUZ”

AK Parti’nin milletin bağrından doğan bir siyasi hareket olarak ülkeye hizmet için yola çıkışının 22’inci yıl dönümü olduğunu belirten Ertuğrul şöyle konuştu: “22 yıldır Eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora her alanda Türkiye’nin sadece eksikliklerini gidermekle kalmadık Cumhurbaşkanımız liderliğinde gelecekte yapacağımız atılımlarında altyapısını kurduk. Belirlediğimiz 2023 hedeflerimize ulaşmanın şevk ve heyecanı, Türkiye Yüzyılını başlatmanın haklı gururu içerisinde milletimize verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız ile aynı davada milletimize ve ülkemize hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum.”

Geçen 22 yılda olduğu gibi AK Kadrolarla birlikte aynı azim, heyecan ve aşkla çalışacaklarını vurgulayan Ertuğrul sözlerini şöyle tamamladı: “ Bizler Cumhurbaşkanımız liderliğinde emin adımlarla hedeflerimize ilerleyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar AK Partimizin değişik kademelerinde hizmette bulunmuş tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ahirete irtihal eden dava arkadaşlarımıza da yüce Allah’tan rahmet diliyorum. AK Parti’mizin 22’inci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Daha nice 22 yıllara.”

Editör: Haber Merkezi