Çivril’de öğrencilerin açtığı resim sergisi büyük ilgi gördü.

Çivril’in Gümüşsu mahallesinde eğitim veren Derviş Ali Mehmet Ceylan ortaokulu öğrencileri yılsonu dolayısıyla düzenlenen mezuniyet programında resim sergisi açtı. Öğrencilerin bir yıl boyunca yaptığı yağlı boya tablolar törene katılanlardan büyük ilgi gördü.

AÇTIKLARI SERGİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ AÇTIKLARI SERGİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Gümüşsu Derviş Ali Mehmet Ceylan ortaokulu resim Öğretmeni Burçin Aydın önderliğinde resim sergisi açıldı. Sergide öğrencilerin yaptığı resim, mozaik, asamblaj, ebru, gazbeton, rölyef, karakalem ve kâğıt hamurundan yapılan eserler sergilendi. Okul bahçesinde açılan serginin açılışı Belediye Başkan vekili Mehmet Tüzün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan, okul müdürü Bülent Aydın tarafından yapıldı. Sergi alanını gezen ve öğrencilerden yaptıkları eserler hakkında bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan, resim öğretmeni Burçin Aydın ve okul müdürü Bülent Aydın’a teşekkür ederek sanat ve el becerisi olan öğrencilerin bu tür faaliyet ve çalışmalar ile tespit edilerek yeteneğine uygun okullara yönlendirilmesi gerektiğini hatırlattı.

Açtıkları sergi ile yeteneklerini ve eserlerini sergileyen öğrenciler ziyaretçilere eserleri hakkında bilgi verirken sergi açmaları konusunda destek ve cesaret veren öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

Denizli'de 132 Yıllık Tarihin İçler Acısı Durumu! Denizli'de 132 Yıllık Tarihin İçler Acısı Durumu!

Serginin açılışına Belediye başkan vekili Mehmet Tüzün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan, Halk Eğitim Şube Müdürü Necdet Akosman, Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Kerim, Gümüşsu Jandarma Karakol Komutanı Kemalettin Bör, Kızılcasöğüt Ortaokul Müdürü Hakkı Oruç, Çivril Beycesultan Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Müdür yardımcısı Abdullah Aydeşkin ile öğrenci velileri ve mahalle sakinleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi