Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Acıpayam İlçesinde yapılan Gençlik ve Kültür Merkezi’nin açılış töreni gerçekleştirildi. Acıpayam Gençlik ve Kültür merkezi 3 katlı yapıda olup 2 farklı kottan giriş gerçekleştirilebilmektedir. Bin 749 metrekare alana oturmakta olup toplam 4 bin 437 metrekare yapı alanına sahip olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi önünde düzenlenen açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan katıldı.

Acıpayam’da Gençlik Ve Kültür Merkezi Açıldı 2

Denizli’nin O İlçesi Beyaza Büründü Denizli’nin O İlçesi Beyaza Büründü

Törende konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Osman Zolan, hemşehrilerinin açılış törenine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyerek, hemşehrilerinin Ramazan ayını kutladı. Başkan Zolan, “Gençlik ve Kültür Merkezi bizim hayalimizdi. Tüm kardeşlerimizle el ele verdiğimiz zaman böyle güzel işler ortaya çıkıyor” dedi.

Acıpayam’da Gençlik Ve Kültür Merkezi Açıldı

Büyükşehir Belediyesi Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’nin inşası ile konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Bugün Acıpayam da aslında birlikte tarihe güzel bir not düşüyoruz ve geleceğimizi inşa ediyoruz. Gençlik ve kültür merkezimiz yaklaşık 65 milyon liraya mal oldu. Yaklaşık 17 ay önce başladık. Bugün yapsak 150 milyon TL’den aşağıya yapılacak bir iş değil. Allah yolumuzu açık etsin. İnşallah burada gençlerimize kültürümüzü yaşatma, ecdadımızdan kalan değerleri güçlendirme ve öğretmeyi bize nasip etsin. Büyükşehir Belediyemiz ile Acıpayam Belediyemizin işbirliği içinde yapmış olduğu bu eser, Acıpayam’a, insanlarımıza, gelecek nesillere hayırlı ve mübarek olsun” şeklinde konuştu.

Editör: Durmuş Özke