Çivril’de Mütevelli Heyeti Seçimi Yapıldı Çivril’de Mütevelli Heyeti Seçimi Yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile 127 ilçenin kaymakamı ve 20 valinin yeri değişti. Denizli’ye ise 4 yeni kaymakam atanırken, 5 kaymakamın farklı şehirlere tayini çıktı. Denizli’ye atanan kaymakamlardan bir de Şanlıurfa’nın Birecik İlçesi Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu oldu. Cankaloğlu, Denizli’nin Acıpayam İlçesi’ne atandı. Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz ise Birecik Kaymakamlığına atandı. Yapılan bu atamanın ardından birçok iddia ortaya atıldı.

Aykırı.com’da yer alan habere göre, Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu, siyasilere ve oda başkanına tahsis edilen arsaların geri alınmasına karar verince sürüldü.

Ekim Ayında Birecik'e Atanmıştı

Ramazan Cankaloğlu, Ekim ayı başında Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine kaymakam olarak atandı.

Yaklaşık iki yıl bu ilçede görev yaptıktan sonra başka bir hizmet bölgesine gönderilecekti.

Kaymakam Ramazan Cankaloğlu, Şanlıurfa Milletvekili ve Belediye Başkanı dahil ilçenin önde gelenlerine tahsis edilen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arsasına iki yıl içinde yatırım yapmaları gerekirken 8 yıldır yapmadıkları gerekçesiyle tahsisin iptali için çalışma başlattı.

Yaşanan bu olayın ardından Kaymakam Ramazan Cankaloğlu, Birecik İlçesi’nde görev yaptıktan 4 ay sonra Acıpayam İlçesi’ne atandı.

Editör: Haber Merkezi