Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan anma programı iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Yüzlerce Çivrillinin akın ettiği anma programında Atatürk anıtına ilk çelenk Kaymakam Hasan Akbulut tarafından sunuldu. Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın çelenk sunumunun ardından çalan sirenler eşliğinde meydanı dolduran yüzlerce kişi Ata’sına saygı ve bağlılığını sundu.

Anma programları Cumhuriyet Meydanının ardından Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans salonunda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan anma programı öğrencilerin okuduğu şiir ve gösteriler ile devam etti. Programda Atatürk’ün hayatından kesitlerin yer aldığı bir sine vizyon gösterisi sunumu yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı ve Şevkiye Özel Konferans salonunda düzenlenen anma programına Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural ile daire amirleri, STK ve Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye meclis Üyeleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Adalet Bakanlığı Açıkladı! Denizli’ye 3 Atama Adalet Bakanlığı Açıkladı! Denizli’ye 3 Atama
Editör: Haber Merkezi