Bakan Uraloğlu, “güneş enerjisi santralleriyle büyük tasarruflar sağlıyoruz” Bakan Uraloğlu, “güneş enerjisi santralleriyle büyük tasarruflar sağlıyoruz”

Olay, Mersin'in Toroslar ilçesine bağlı Alsancak Mahallesinde gündüz saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 2 küçük torunuyla beraber motosikletle seyir halinde olan Salih Şahin, yanına yaklaşan motosikletli şahsın silahlı saldırısına uğrayarak başından vuruldu. Yaşanan olayda motosikletin yere devrilmesi sonucunda Şahin ve motosiklette bulunan 2 torunu yere düşerken, başında kask bulunan saldırgan hızla olay yerinden kaçtı.

2 Torunu Yanindayken Basindan Vuruldu

Salih Şahin Ağır Yaralandı

Şahin’in silahlı saldırıya uğraması ve torunlarıyla birlikte motosikletten düşmesi ile saldırganın olay yerinden kaçtığı anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ağır yaralandığı tespit edilen Şahin, ambulansla Mersin Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, torunları ise olaydan şans eseri yara almadan kurtuldu.

Polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Haber Merkezi