Çivril Atasay Kamer MYO toplantı salonunda düzenlenen panelin açılış konuşmasını yapan, Atasay Kamer MYO Müdürü Dr. Sami Eşmen, Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan panelde konuşan okul müdürü Öğretim Görevlisi Dr. Sami Eşmen Bir devletin 100 yılı geride bırakmasının çok önemli olduğunu belirterek “100 yıllık bir tarihsel geçmişten bahsediyoruz. Bu bir dirilişin, yeniden varoluşun hikayesidir. Cumhuriyet'i daha iyi anlar ve çözümlersek, devletimizi gelecek 100 yıllara taşımak daha kolay olacaktır. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından panele katılan konuşmacılar Dr. Öğr. Üyesi Nezahat Belen (Pamukkale Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi) Cumhuriyet’in Anlamı, Önemi ve Gelecekteki Beklentilerimiz konulu sunumunu yaptı.

Diyanet Açıkladı, Kurban Kesim Fiyatları Belli Oldu Diyanet Açıkladı, Kurban Kesim Fiyatları Belli Oldu

Panelde konuşan Çivrilli tarih araştırmacısı Münir Sayhan’da ‘Çivril’de Millî Mücadele’ konulu bir sunum yaptı.

Moderatörlüğünü Hacettepe Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Dr. Süleyman Tüzün’ün yaptığı panele Belediye başkanı Niyazi Vural, okul idarecileri, öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci ile kurum amirleri ve STK temsilcileri katıldı.

Panel sonunda katılımcılara teşekkür belgesi verildi.

Editör: Haber Merkezi