Olay, Muğla'nın Fethiye ilçesinde özel bir hastanede meydana geldi. Halsizlik şikayetiyle özel bir muayenehane giden 63 yaşındaki Bedriye Kesmen'e hastanede serum takıldı. Takılan serumdan kısa bir süre sonra Bedriye Kesmen'in kalbi durdu. Yapılan müdahaleler sonucunda kalbi yeniden çalışan kadın, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. 63 yaşındaki Bedriye Kesmen'in hayatını neden kaybettiği, yapılan otopsinin sonucunda kesinlik kazanacak.

Fahri Trafik Müfettişlerine Yeni Düzenleme! 1 Yıl İçinde Tespit Yapmazsa... Fahri Trafik Müfettişlerine Yeni Düzenleme! 1 Yıl İçinde Tespit Yapmazsa...

Aynı Tedaviyi Defalarca Görmüştü

Olayın ardından konuşan Dr. A.S.; "Hastamız solunum yolu enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle bize sık sık gelmekteydi. Aynı serumdan daha önce de çok sefer kendisine uyguladık. Herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Bu kez serumdan sonra rahatsızlanınca gerekli tedbirleri alıp, ambulansla hastaneye sevkini sağladık. Orada durumu düzeldi. Tekrar fenalaşıp bilinç kaybı yaşayınca yoğun bakıma alındı, sonrasında yaşamını yitirdi. Olay savcılığa intikal etti. Kendisine daha önce defalarca uygulanan tedaviden başka bir şey yapılmadı. Alerjik bir reaksiyon, kalp krizi ya da başka bir nedenle böyle bir olayın yaşanıp, yaşanmadığı adli tıptan çıkacak rapor ile belli olacaktır. Böyle bir olay yaşandığı için biz de üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi