Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda ilk konuşmayı Denizli İYİ Parti İl Başkanı Nihan Cihan Özden gerçekleştirdi. Tarafçılık haline gelen seçimlerde milleti yalnız bırakmayacaklarını söyleyen Denizli İYİ Parti İl Başkanı Nihan Cihan Özden, “Burası çoban ateşinin yandığı yer! Meral Akşener, iki kutuplu dayatma sistemi milletin başına bela olur diyenlerin arasına girip onların başına bela oldu. Denizli’de sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

Meral Akşener Denizli İYİ Parti Adaylarını Açıkladı!

Konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sözlerine, “Bugün burada olmak çok önemli, herkesi ayrı ayrı saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Çok zorlu bir yolculuğu, çoban ateşini Denizli’den başlattık. Buradaki dava arkadaşlarımın gayreti ile yürüdük. Sanki dün gibi, bugün yine buradayız. İki genel, bir yerel seçim geçirmişiz; ikinci yerel seçimde yine buradayız. İyi ki ‘Yürü abla, kardeş, anne demişsiniz. Türkiye’ye bir nefes olma yolundayız” diye başladı.

Eski bir siyasetçi olduğunu belirten ve eskiden siyasetçilerin halkın önünde saygılı olduğunun üzerinde duran Akşener, “Eskiden siyasetçi parmağını seçmene sallayamazdı. Birinin oyu ve diğerinin oyu eşitti. Her oy bir vebaldi. Şimdi bu Türkiye terk etti. Siyasetçi, lord haline geldi, seçmenin siyasetçi karşısında hazır ol da durmasına döndük” dedi.

Meral Akşener Denizli İYİ Parti Adaylarını Açıkladı!

“En Düşük Emekli Maaşı Asgari Ücret Kadar Olmalıdır”

Ekonominin zorluklarından ve geçim sıkıntılarından bahseden Akşener, “Seçmen istismar edildi, ayrım gözetildi. Ama biz milletin sesine kulak vermek zorunda olduğumuz konusunda yola çıktık. İyi, kötü başarılı olduk. Sayemizde emekli maaşlarına dikkat çekilmişse, vatandaşın, seçmenin sesi olma görevimizdendir. İktidar hizmet etmekle, muhalefet ise vatandaşın avukatı olmakla görevlidir. Birbirlerini gagalaya gagalaya bunu unutuyorlar. Biz esnaf esnaf gezerek, kadının, sanayicinin, öğrenmenin, emeklinin var olduğunu kayda aldırdık ve seçmenin sesini meclise getirdik. Sonuç olarak iktidarın gözünü onlara çevirdik. Çok başarılı olduk mu? Tam değil. Bizim fikirlerimiz vatandaştan yana! Mesela, en düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olmalıdır. Kimsenin elini sıkmayan hür ve müstakil adayları ile İYİ Parti var. 2028 yılında genel seçimlerde; iyi belediyeciliği görerek bunlar çalmıyor, yandaş kayırmıyor diyerek İYİ Parti’yi iktidar edeceksiniz” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirdiği açıklamalardan sonra adayları tanıtan Meral Akşener, başta İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yasin Öztürk’ü ve sırasıyla ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

Meral Akşener Denizli İYİ Parti Adaylarını Açıkladı!

İYİ Parti Denizli Adayları Şu Şekilde;

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk

Babadağ Belediye Başkan Adayı Ali Atlı

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu

Özgür Özel Denizli'de Emekli Mitingi İçin Sinyal Verdi! Özgür Özel Denizli'de Emekli Mitingi İçin Sinyal Verdi!

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun

Çivril Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu

Acıpayam Belediye Başkan Adayı Mahir Altu

Tavas Belediye Başkan Adayı Emin Barıner

Honaz Belediye Başkan Adayı Osman Çaybaşı

Sarayköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Çelikak

Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Gülbay

Çameli Belediye Başkan Adayı Sezai Turhan

Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şükrü Averi

Bozkurt Belediye Başkan Adayı Zafer Kocaman

Güney Belediye Başkan Adayı Alaattin Gümüş

Çardak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakmak

Bekilli Belediye Başkan Adayı Kemal Karaman

Beyağaç Belediye Başkan Adayı Seyhan Demirel

Baklan Belediye Başkan Adayı Celal Tuğji

Editör: Haber Merkezi