Çivril'de Meydanlara İndiler! Çivril'de Meydanlara İndiler!

Denizli'de Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKUD) Denizli Şubesi ve Denizli’de Asil Spor Kulübü beraberliğine 15-22 Şubat İzci Yararlıdır Haftası kapsamında minik izciler Merkezefendi Yürüyüş Yolu ve çevresinde temizlik yaptı. 

İzci Yararlıdır

İzcilik ve çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan bu etkinlikte Denizli Asil Spor Kulübü Başkanı İzci Lideri Murat Aydoğan “İzcilik faaliyetleriyle amacımız çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak kendi kendilerine yetebilen bireyler olarak yetiştirmek. Yürüyüş yolunda üç saat boyunca 40 izci öğrencimizle birlikte temizlik yaptık. Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği’ de bize destek verdi. İnsanların çevrenin ve temizliğin kıymetini iyi bilmesini, çevreyi temiz tutmasını bekliyoruz. Tüm gençlerimizi izci olmaya davet ediyoruz” dedi.

İzci Yararlıdır

Yaptıkları çevre temizliğiyle takdir toplayan genç izciler, etkinliğin sonunda verdikleri “Çöpünü yere atma, geleceğini karartma”, “En kolay temizlik, kirletmemektir” ve “Temiz çevre, yaşanılabilir dünya, sağlıklı hayat” şeklindeki sosyal mesajlarıyla dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi