Çameli Kadın Kooperatifi Başkanı Firdevs Eriş’in açıklamalarına göre, Çameli Elmalı Kadın Kooperatifi Cafe ile kadınlar bir ilki başardı.  

Çameli’ye Katkıyı Kadınlar Devraldı6

Başkan Firdevs Eriş, “Kadın Kooperatifi olarak açtığımız bu kafe ile bir ilki başardık. İnşallah devamı gelir. Çıktığımız yolda kendimizden çok umutluyuz, kendimize çok güveniyoruz” dedi.  

Çameli’ye Katkıyı Kadınlar Devraldı2

Öncelikli hedeflerinde kooperatifte bulunan kadınların ürettiği ürünlerin kafe içerisinde bir standının açılarak, gelen yerli ve yabancı turistlere tanıtılması olduğunu belirten Çameli Kadın Kooperatifi Başkanı Firdevs Eriş, “Gelen müşterilerimiz hem üretilen ürünleri görsünler hem de ailecek oturabilecekleri, yiyip içebilecekleri bir yer olsun istiyoruz. Ayrıca kadınlarımızın ürettiği ürünlerin de pazarlanması açısından böyle bir işe girişmek istedik” açıklamasını yaptı. Coğrafi işaretli kilim ve bez dokumaları, örgü, takı, toka gibi el işçiliklerini sergileyeceklerini söyleyerek kafenin yanında bulunan dokuma tezgahının da ziyarete açılacağını belirtti.  

Çameli’ye Katkıyı Kadınlar Devraldı5

Yerli Yabancı Turistleri Çekecek 

Kafe’nin Çameli’de bulunan bütün köyleri kapsadığını ancak Elmalı denmesinin sebebinin tamamen turistik sebeplere bağlı olduğunu açıklayan Kooperatif Başkanı, “Diğer kafelerin yoğunluğundan ve şelalemizden dolayı bu bölgeye çok fazla turist geliyor. Gelen yerli ve yabancı turistlerden kooperatifimiz de faydalansın istedik, o yüzden Elmalı bölgesine kafemizin açılışını yaptık” şeklinde konuştu.  

Çameli’ye Katkıyı Kadınlar Devraldı

Umut Bebeğin Küçük Bedeni Daha Fazla Dayanamadı! Acılı Baba İsyan Etti Umut Bebeğin Küçük Bedeni Daha Fazla Dayanamadı! Acılı Baba İsyan Etti

Cengiz Aslan’dan Büyük Destek 

Eriş, 2023 Ocak ayında kurulan Kadın Kooperatifi’nin, 1 yılda bu kadar çok ilerlediğini kaydederek 11 üyeye teşekkürlerini sunarak Çameli Belediye Başkanı Cengiz Aslan’ında büyük destekler sağladığını açıkladı.

Çameli’ye Katkıyı Kadınlar Devraldı7

Editör: Kardelen Başol