31 Mart Yerel Seçimleri’nin sandıkları 17.00’da kapanmasıyla birlikte oy sayımları başladı.

Sayımlarda saatlerin ilerlemesi ile çoğu ilde kutlamalar başlarken İYİ Parti ve seçmeni büyük hayal kırıklığı yaşadı.

İYİ Parti’nin sandıklardan istediği sonucu alamaması üzerine, Genel Başkan Akşener’e istifa çağrıları havada uçuşmaya başladı.

Af37D622 14Ff 455D 986A Eae706D8Cd7D

İstifa Geldi!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, görevinden istifa ederek, partinin Genel Başkanı Meral Akşener’i de istifaya davet etti.

Oy sayımları hala devam ederken İYİ Parti’den gelen beklenmedik istifa haberini Bilge Yılmaz sosyal medya hesabından, “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i istifaya davet ediyorum. Önümüzdeki genel seçimlerde ülkemizin AK Parti iktidarının kötü ve beceriksiz yönetiminden kurtulması için bugünden çalışmaya başlamalıyız. Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok. Bu yönde yapacağım çalışmalara ağırlık verebilmek için İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum” açıklamasını paylaştı.

87C32182 4B10 4802 9644 72Af1D8Ebcf7

Akşener Yeniden Aday Olmayacak!

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi İbrahim Özkan, Genel Başkan Meral Akşener'in kurultay kararı alarak, yeniden aday olmayacağını açıkladı.

İbrahim Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Genel Başkanı Akşener; Kurultay kararı alarak yeniden aday olmayacağını açıkladı.” İfadelerine yer verdi.

İYİ Parti Lideri Akşener’den istifaya dair resmi bir açıklama gelmedi.

Nikah Başvurusu İçin Gerekli Belgeler Neler? Denizli'de Nikah Ücreti Ne Kadar? Nikah Başvurusu İçin Gerekli Belgeler Neler? Denizli'de Nikah Ücreti Ne Kadar?

Tüm Türkiye’de oy sayımları devam ederken, İYİ Parti yalnızca Nevşehir’i kazanarak, Türkiye genelinde %3.4 oy alabildi.

Editör: Kardelen Başol