Kapalı ve açık alanlarında sunduğu hizmetleri ile evlilik organizasyonları yapan Çamlık Garden yüzlerce gencin evlilik yolculuğunun ilk basamağı oldu. İsteğe göre hazırlanan konseptlerde evlenme teklifi programı yaptıklarını belirten İşletmeci Ramazan Ilgaz “Çamlık Garden olarak evlenmek isteyen genç kardeşlerimizin isteklerine göre formatlar hazırlıyor ve mutluluklarına ortak oluyoruz. Açık ve kapalı alanlarımızda istenilen her türlü organizasyonu yapabiliyoruz. Evlenme teklifi programı yaptığımız birçok arkadaşımızın söz, nişan ve düğünlerine de ev sahipliği yaptık” dedi.

Teklifle başlayan yolculuk düğünle taçlanıyor

Mekan olarak gençlere özel programlar yapamaya özen gösterdiklerini de belirten Ilgaz “Çamlık Çivril’in seyir keyfi en yüksek olduğu alanlardan biri. Genç arkadaşlarımız burada sevdiklerine evlenme teklif etmeyi ya da söz, nişan ve düğünlerini yapmayı çok seviyor. Bizde işletme olarak her kardeşimize farklı bir organizasyon yaparak bu mutluluğun bir parçası oluyoruz” dedi.

2022 ve 2023 yılı içinde birçok çiftin mutlu anlarını ölümsüzleştirdiklerini belirten Ramazan Ilgaz “ 2024 yılında çok değişik ve farklı konseptlerle gençlerin hizmetinde olacağız” dedi.

Çocuğunuzda Hiperaktivite Bozukluğu Olabilir! Bu İşaretlere Dikkat! Çocuğunuzda Hiperaktivite Bozukluğu Olabilir! Bu İşaretlere Dikkat!
Editör: Haber Merkezi