Çivril’de Aynı Gün Hem Elektik, Hem Su Kesilecek Çivril’de Aynı Gün Hem Elektik, Hem Su Kesilecek

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli-Muğla yoluyla ilgili uyarıda bulundu. Cankuratan ile Tavas Makası arasında 19 kilometrelik alanda yol yapım çalışmasının sürdüğünü bildiren Emniyet Müdürlüğü, yol yapım çalışmalarının trafik akışını etkilediğini açıkladı. 
Denizli’nin Kale İlçesi’nden Muğla yönüne 19 kilometre boyunca yol ve istinat duvarı yapım çalışmalarının sürdüğünü duyuran Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

Whatsapp Image 2024 04 25 At 16.31.39
Yapılan açıklamada, “Emniyet Müdürlüğümüz Kale Bölge Trafik Denetleme istasyon Amirliği sorumluluk alanında bulunan Denizli-Muğla karayolunda; Kale ilçesi çıkışından itibaren Muğla istikametine doğru yaklaşık 19 kilometrelik alanda (Km. 19 ile Km. 01 arası) yol yapım çalışmaları ve istinat duvarı çalışması olduğundan trafik akımı kısmen gidiş ve geliş olarak çift yönlü verilmektedir. Yapılan yol çalışmalarından dolayı sürücülerimizin çalışma alanında dikkatli seyir etmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine duyarlı olmaları büyük önem arz etmektedir" denildi.

Kaynak: Haber Merkezi