Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı motosikletli yunus timleri, kentin çeşitli noktalarında gerçekleştirdikleri şok uygulamalarda önemli bir operasyona imza attı.

Denizli'nin Komşu İlinde Silahlı Saldırı! Denizli'nin Komşu İlinde Silahlı Saldırı!

Uygulama esnasında, Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamaları gerçekleştirilerek aranan şahısların yakalanması için gerekli önlemler alındı. Ayrıca, şüpheli davranışlar sergileyen şahısların ve araçların üst ve araç aramaları yapılarak herhangi bir suç unsurunun bulunup bulunmadığı titizlikle incelendi. Bu kapsamda, yapılan aramalarda çok sayıda suç dosyasına sahip olan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan şahısların yakalandığı belirtildi.

Ayrıca, uygulama neticesinde uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesi adına önemli bir adım atıldı. Yapılan aramalarda, H.T. isimli şahsın üzerinde 6 parça halinde toplamda 6,1 gram metamfetamin, 2 parça halinde 1,1 gram eroin ve 3 adet reçeteli hap ele geçirildi. Bununla birlikte, başka bir şahsın üzerinden de 186 adet reçeteli hap ile 1,7 gram eroin bulundu.

Diğer yandan, uygulama sırasında dikkat çeken bir diğer nokta ise sahte bandrollü kaçak alkollere yönelik yapılan operasyonlar oldu. Bir şahsın üzerinden 8 adet sahte bandrollü kaçak alkol ele geçirildi.

Editör: Haber Merkezi