Denizli'de yaşanan hırsızlık olayı, bu kadar da olmaz dedirtti. Olay, Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Almanya’da yaşayan 56 yaşındaki gurbetçi Ali Eteke ve Hülya Eteke (55) çiftinin dubleks villasının camını kırarak içeri giren hırsızlar, günlerce orada yaşadı.

Denizlide Eve Giren Hirsizlar Gunlerce Orada Yasadi2

2 kişi olduğu tahmin edilen hırsızlar, evdeki balık konservelerini yiyip, Ali Eteke'nin 35 yıl boyunca biriktirdiği ve birçoğunun artık üretimi olmayan yaklaşık 50 şişe içkinin bir bölümünü içtikten sonra geri kalanını ise çaldı.

Denizlide Eve Giren Hirsizlar Gunlerce Orada Yasadi3

Denizli’de Park Halindeki Otomobil Alev Alev Yandı Denizli’de Park Halindeki Otomobil Alev Alev Yandı

Yaşanan olay, Eteke çiftinin geçen hafta Denizli'ye gelmesiyle ortaya çıktı. Evi darmadağın bulunca şoka uğrayan Eteke çifti, polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine intikal eden emniyet ekipleri, evdeki boş içki şişeleri üzerinde parmak izi incelemesi yaptı.

Denizlide Eve Giren Hirsizlar Gunlerce Orada Yasadi

“Zevkini Sefasını Sürüp, Gitmişler”

Hırsızların evdeki 2 televizyona da zarar verdiklerini belirten Ali Eteke, "Eve geldiğimizde önce camın rüzgardan kırıldığını düşündük ama içeri girdiğimizde her taraf dağınıktı. Dolaplar boşaltılmıştı. Toplam 6 bin Euro zararımız var. Böyle bir olayla ilk defa karşılaştık. Komşular da hiçbir şey duymamış. Hırsızların içeriye ne zaman girdikleri ve burada ne kadar yaşadıkları belli değil. Evde alemlerini yapıp, zevkini sefasını sürüp, gitmişler" ifadelerinde bulundu.

Denizlide Eve Giren Hirsizlar Gunlerce Orada Yasadi4

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Denizlide Eve Giren Hirsizlar Gunlerce Orada Yasadi5

Editör: Ali İhsan Sivrikaya