3-5 arasında yaşları değişen ve okul öncesi eğitim alan minikler, Ali Kameroğlu Anaokulu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.  

Civrilin Unutulmazlari Arasina Girdi4

Ahmetçik Mesireliği’nde bulunan Amfi Tiyatroda yapılan kutlama programını yüzlerce Çivrilli büyük bir beğeni ile izledi.  

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 23 Nisan kutlamaları, özel eğitim öğrencilerinin hazırladığı ront gösterileri ve şiirlerle devam etti. Seyirci ve ailelerin ayakta alkışladığı Özel Eğitim öğrencilerinin gösterilerinin ardından, diğer öğrencilerin hazırladığı Zeybek ve halk oyunları gösterileri sahnelendi. Yöresel oyunlardan kesitler sunan öğrenciler, 23 Nisan ile ilgili okudukları şiirlerle de, izleyici ve ailelerden büyük alkış aldı. 

Civrilin Unutulmazlari Arasina Girdi2

Okulda eğitim gören tüm öğrencilerin sahne aldığı kutlamalar okul öğrencilerinin hep birlikte seslendirdiği şarkı ve oyunlar ile sona erdi.  

Civrilin Unutulmazlari Arasina Girdi5

23 Nisan kutlamalarına katılan veli ve aileler; okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek “Duygu yüklü ve anlam taşıyan bir kutlama töreni hazırlayan okul idarecisi ve öğretmenlerine teşekkür ederiz. Anaokulu öğrencilerinin dünyada tek olan bu bayramı, bu şekilde dolu dolu kutlamaları hem onlar hem de aileleri için çok büyük bir sevinç. Emeği geçen herkesi tebrik ederiz” diyerek duygularını dile getirdiler.  

Memurlara Müjde! Disiplin Affı Geliyor Memurlara Müjde! Disiplin Affı Geliyor

Civrilin Unutulmazlari Arasina Girdi7

Ali Kameroğlu Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, öğrencilerin birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi. 

Editör: Kardelen Başol