Denizli, Çivril ilçesi  Şehit Soner Kutlu Bilim ve Sanat Merkezi tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi. Çivril Belediyesi Tren Yolu Toplantı Salonunda düzenlenen fuarın açılışı Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Semih Dere tarafından yapıldı.   
Çivril’de TÜBİTAK'ın desteğiyle gerçekleştirilen ve Şehit Soner Kutlu Bilsem Müdürlüğü tarafından açılan TÜBİTAK 4006 fuarı, bilim ve teknolojiye ilgi duyanlar ve öğrenciler için büyük bir fırsat oldu. Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Semih Dere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan,çok sayıda davetli ve okul müdürü ile öğrencinin katıldığı fuar, sergilenen projelerle ziyaretçilerden tam not aldı. Çivril Şehit Soner Kutlu Bilim ve Sanat merkezinde eğitim gören öğrencilerin, danışman öğretmenlerin desteği ile hazırladığı 16 projeyi inceleyen Kaymakam Akbulut ve Başkan Dere öğrencilerden projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Projelerin tamamını inceleyen ve öğrencileri dinleyen Kaymakam Hasan Akbulut öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek başarı temennisinde bulundu. 

Denizli’de Öğrenciler Projelerine Hibe Aldı Avrupa'ya Açılıyor Denizli’de Öğrenciler Projelerine Hibe Aldı Avrupa'ya Açılıyor

Bilsem Civril 2
Öğrenciler, projelerini katılımcılara anlatarak, ziyaretçilerin beğenisini kazanırken Fuar, öğrencilerin bilimsel çalışmalarını sergileme ve bilimle ilgili fikir alışverişinde bulunma imkanı buldukları bir platform oldu.
25 – 26 Nisan tarihleri arasında açık kalan fuar ve sergi iki günde binlerce öğrenci ve ziyaretçi tarafından ziyaret edildi. 

Editör: Atakan Göker