31 Mart yerel seçimlerinden sonra görevlerine başlayan yeni muhtar ve meclis üyesi seçim bölgesinde hayır yemeği verdi. Çivril İlçesi Gürpınar Mahallesinde yeni seçilen muhtar Ekrem Tütüncü ile Çivril Belediyesi CHP’li meclis üyesi İhsan Caran mahallede hayır yemeği verdi.

Çivril’de Belediye Meclis Üyesi Ve Muhtar Mahalleye Yemek Verdi1

Mahallede kapalı pazaryerinde verilen yemeğe çok sayıda davetli ve mahalle sakini katılırken yemeği düzenleyen Belediye Meclis üyesi İhsan Caran katılımcılara teşekkür ederek “Mahallemizde geleneksel olarak düzenlediğimiz yemeği bu sefer mahallemizin yeni seçilen muhtarı ile birlikte yapmak istedik. Yöremize has yemekleri kazanlarda pişirdik misafirlerimize ikram ettik, gelerek sevincimize hayrımıza ortak olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Çivril’de Belediye Meclis Üyesi Ve Muhtar Mahalleye Yemek Verdi3

Misafirleri ve köy halkı ile yakından ilgilenen mahallenin yeni muhtarı Ekrem Tütüncü de davete katılanlara teşekkür ederek “Mahalle halkı olarak bir etkinlikte bir araya geldik. Katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Çivril’de Belediye Meclis Üyesi Ve Muhtar Mahalleye Yemek Verdi5

CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı yemek İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi’nin okuduğu dua ile sona erdi.

Denizli 82 Yıldır Bu Lezzetten Vazgeçemiyor! Nedir Bunun Sırrı? Denizli 82 Yıldır Bu Lezzetten Vazgeçemiyor! Nedir Bunun Sırrı?

Çivril’de Belediye Meclis Üyesi Ve Muhtar Mahalleye Yemek Verdi2

Editör: Kardelen Başol