31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin arından, resmi olmayan sonuçlara göre Pamukkale Belediye Başkanı seçilen Ali Rıza Ertemur, CHP Pamukkale İlçe binası önünde davul zurna ile karşılandı. Partililer halay çekti, ‘Cemilem’ müziği ile dans ettiler, İzmir Marşı söylediler. 

Partililere teşekkür eden Ertemur, Pamukkale İlçe Başkanlığında, İlçe Başkanı Uğur Coşkun ve yönetim ile bir araya geldi.

Burada konuşan Ertemur, “Yaklaşık 2 kadar yerel seçimlerle ilgili bir kampanya sürecimiz oldu. Bu süre içerisinde bana destek olan başta örgütümün başkanı, dostum kardeşim, Uğur Coşkun’a çok teşekkür ediyorum. Öyle ki bu süre içerisinde gecemizi gündüzümüze kattık. Bütün kampanya süresinde yanı başımda oldu. Bütün ilçe yönetimime, kadın kollarına, gençlik kollarına, belediye meclis üyesi arkadaşlarıma, listeye giren, giremeyen bütün arkadaşlarıma, katkı koyan herkese, Cumhuriyet Halk Partisinin isimsiz kahramanlarına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. 

Nikah Başvurusu İçin Gerekli Belgeler Neler? Denizli'de Nikah Ücreti Ne Kadar? Nikah Başvurusu İçin Gerekli Belgeler Neler? Denizli'de Nikah Ücreti Ne Kadar?

Ali Riza Ertemur Parti Binasi Onunde Davul Zurnayla Karsilandi1

Seçim çalışmalarında kendisini destekleyen herkes adına Uğur Coşkun’a çiçek takdim etti.

Ali Rıza Ertemur’a teşekkür eden CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, “Başta Başkanımız olmak üzere gece gündüz, o sokak senin bu sokak benim diyerek canla başla mücadele ettik. Ben de kendisine örgüt olarak süreç içerisinde ne gerekiyorsa yaptığı için kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisi hem Pamukkale’ye, Hem Denizli’ye umut olmuştur. Cumhuriyet tekrar kazandı, Cumhuriyet Halk Partisi tekrar kazandı. Ben kendisine ‘Benim iki tane çocuğum var, yeğenlerim var, onlar bir daha karanlık yüzü görmesin. Senden başka bir şey istemiyorum’ dedi. Kendisinin de bunu gerçekleştireceğinden hiç şüphem yok” dedi.

“Çok Güzel Günler Yaşayacağız”

Ertemur “Evet, büyük bir sorumluluk var üzerimizde. Bunu biliyoruz. Halkımızın bize yüklediği bir sorumluluk. Bu sorumluluğun bilincindeyim. Tüm arkadaşlarımız da öyle. Bizler bize verilen bu desteği asla ama asla şımarmadan, onların umutla beklediği şekilde yerine getireceğiz. Ben de burada ilçe örgütümün, ilçe başkanımın önünde söz veriyorum. Çok güzel günler yaşayacağız. Bu insanlar bunu hak ediyorlar. Ben tüm halkıma teşekkürler sunuyorum” dedi.

Ali Riza Ertemur Parti Binasi Onunde Davul Zurnayla Karsilandi2

Şeniz Doğan'nın mazbatasını alması sırasında parti arkadaşına destek olmak amacı ile Merkezefendi İlçe Seçim Kurulu'na giden Ertemur, daha sonra Pamukkale İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı.

Editör: Kardelen Başol