Zonguldak Çaycuma’da bir eve misafirliğe giden 25 yaşındaki Furkan Sevinç, annesinin 8 yaşındaki kızını yanına alıp markete giderken 2 yaşındaki kızını kendisine emanet etmesi üzerine olayı gerçekleştirdi. 2 yaşındaki Nisanur’a cinsel istismarda bulunan Furkan Sevinç, bebeğin bayılması üzerine hastaneye götürdü.

Şahıs, yetkililere bebeğin nöbet geçirerek bayıldığını ifade etti. Bebeğin hayatını kaybetmesi ile muayenede cinsel istismara maruz kaldığı belirlendi. Olay sonrasında anne Meryem Ö. ve Furkan Sevinç tutuklandı.

Furkan Sevinç’e 'çocuğa yada beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, '12 yaşını tamamlamamış çocuğun cinsel istismarı' suçundan 30 yıl ve 'cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan ise beraat kararı verildi.

Az Zamanda Çok Ziyaretçiye Ulaştık, Okurlarımıza Sonsuz Teşekkürler Az Zamanda Çok Ziyaretçiye Ulaştık, Okurlarımıza Sonsuz Teşekkürler
Editör: Haber Merkezi