Yerel seçim ve gündem değerlendirmesi yapmak için basın mensupları ile bir araya gelen İYİ Parti Çivril  İlçe Başkanı Koray Eren Seçmenin 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Partiye büyük bir sorumluluk verdiğini belirterek “sorumluluğumuzun farkındayız. Buna göre hareket ediyor rotamızı ona göre çiziyoruz” dedi. Genel Merkez ve İl başkanlığı koordinesinde yerel seçim çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Eren “28 Mayıs seçimlerinden sonra başlayan çalışmalarımız hız kaybetmeden ve büyüyerek devam ediyor. Her zaman dediğimiz gibi yerel seçimlere en hazır parti İYİ Parti. Hem teşkilat olarak hem de aday ve meclis üyeliği konusunda hazırız” dedi.

Rotamız Net Pusulamız Millet

Yerel seçim çalışmalarında seçmen ve tabanın nabzını iyi tuttuklarını belirten Koray Eren “İYİ Parti kurulduğu ve sahaya çıktığı günden bugüne kadar yol göstericisi Millet olmuştur. 31 Mart yerel seçimlerinde de yol haritamızı milletimizin talep ve İYİ Parti’den beklentilerine göre çizdik. Milli duruşumuzdan taviz vermeden Çivril için Çivril seçmeni ne istiyorsa ona kulak verdik. 31 Martta Rotamız Net Pusulamız Millet. Millet ne derse o olacak” dedi.

Ülke gündemine dair değerlendirmeler de yapan Eren “Mayıs ayındaki seçimlerde ekonomi ve piyasalara istikrar gelecek sözü verenler bugün aynı seçmenin karşına çıkmaya hazırlanıyor. Aradan geçen altı ayda istikrar sadece AKP yandaşlarına geldi. Ekonomisi düzelen sadece AKP yandaşları oldu. Millet evine ekmek almak, çocuğuna harçlık vermek ve en temel ihtiyaçlarını karşılamak için gecesini gündüzüne katıyor, ne evine ne kendine zaman ayırmadan çalışmak zorunda kalıyor. Bu kadar sıkıntıya rağmen AKP’nin yöneticileri halen istikrar halen ekonomik büyüme sözü verebiliyor” dedi.

Yerel seçimlerle birlikte bir devrin kapanacağını iddia eden Koray Eren “28 Mayıs seçimlerinde seçmen gerekli mesajı verdi. Bugün yaşananlar bir devrin kapanışının, gidişin ayak sesleri. 31 Mart İYİ parti güneşinin Türkiye ve Çivril üzerine doğduğu gün olacak” dedi.

Denizli’de Eşi ve Benzeri Hiç Yaşanmadı! Bakın Belediye Binasına Ne Yazıldı! Denizli’de Eşi ve Benzeri Hiç Yaşanmadı! Bakın Belediye Binasına Ne Yazıldı!
Editör: Haber Merkezi