Açılış ve törenlere katılmayan meclis üyelerine Başkan Vural’dan davet.

Ekim ayı meclis toplantısında gündem dışı konuşan Başkan Niyazi Vural meclis üyelerinin hiçbir program ve açılışa gelmediğini belirterek “hepinizi 29 Ekim’de Cumhuriyet meydanına bekliyorum” dedi.

Denizli’de Zeytin Çapası Başladı! Yevmiyeler Ne Kadar? Denizli’de Zeytin Çapası Başladı! Yevmiyeler Ne Kadar?

Meclis toplantısı sırasında gündem dışı konuşmalara cevap veren Başkan Niyazi Vural Çivril Belediyesi tarafından yapılan tesislerin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını söyleyerek CHP’li meclis üyeleri başta olmak üzere tüm meclis üyelerini tesislerin açılış programlarında beraber olmaya davet etti.

2024 yılı Performans Raporunun görüşülmesi sırasında konuşan Başkan Niyazi Vural görev süresinde birçok tesis açıldığına dikkat çekti. Başkan Vural konuşmasında “göreve geldiğimiz günden itibaren elimizdeki imkanlarla, personel ve bütçe ile birçok hizmete hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. Dört tane Kültür Merkezimiz yapıldı. Kıralan mahallemizdeki Kültür Merkezimizin açılışı var kesinlikle bekliyorum, hepimiz beraber olacağız. Kıralan’daki kültür merkezimiz, sonra Gümüşsu mahallemizdeki Kültür Merkezimiz sonra Haydan mahallemizdeki Kültür Merkezimiz sonra Kızılcasöğüt mahallemizdeki Kültür Merkezlerinin açılışını yapacağız. İnşallah bu kültür merkezlerimizinde Gürpınar mahallemizdeki spor tesisimizin de halı sahalarımızın açılışlarında da sizleri görmek istiyoruz.

Önümüzdeki günlerde Yöresel ürün Pazarının da açılışını gerçekleştireceğiz özellikle hanımları bekliyoruz bu açılışa. Bu tesiste Çivrilli üreticilerin ve bayanların ürünleri daha çok para etsin istiyoruz. Yine Hamam inşaatımız son hızıyla devam ediyor. Hamamımızda tamamlayacağız, kadınlara ayrı erkeklere ayrı, oranında açılışında bütün meclis üyelerimizi görmek istiyoruz. Biz hemşerilerimize söz verdiğimiz hizmetleri aşama aşama yerine getireceğiz. İnşallah beraberce Çivril’de bu açılışları gerçekleştireceğiz. 9 Ekim Pazartesi günü ikincisini düzenleyeceğimiz Kitap Fuarı var hepinizi bekliyoruz, sonrasında 14 Ekim’de İkinci tarım Fuarımız var ama asıl etkinliğimiz 29 Ekim Cumhuriyetimizin yüzüncü yıl kutlamalarında bütün meclis üyelerimizle beraber Cumhuriyet Meydanında buluşmak istiyoruz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi