Özgür Özel Denizlililere Seslendi! Özgür Özel Denizlililere Seslendi!

Mahallelerde devam eden Belediye çalışmalarını incelemek için mahallelere giden Belediye Başkanı Niyazi Vural, MHP İlçe Başkanı Ergun Çiftçi ile birlikte Karabedirler ve Bulgurlar mahallelerini ziyaret etti. Mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen iki başkan, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Devam eden çalışmalar ve yatırımlarla ilgili mahalle ziyaretlerine devam eden belediye başkanı Niyazi Vural Karabedirler ve Bulgurlar mahallesini ziyaret etti. Başkan Vural’a mahalle ziyaretlerinde MHP İlçe Başkanı Ergun Çiftçi ’de eşlik etti.

Ziyaret ilgili olarak değerlendirme yapan MHP İlçe başkanı Ergun Çiftçi, Cumhur İttifakı bileşenleri olarak Çivril için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirterek “Belediye Başkanımız Niyazi Vural ile birlikte mahalle ziyaretlerimize devam ediyor ve belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek eksikleri hakkında mahalle sakinlerimizle fikir alışverişi yapıyoruz.  Karabedirler ve Bulgurlar mahallelerimizde bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledik, devam eden ve yapılacaklar hakkında bilgiler verdik. Cumhur İttifakı olarak Çivrilimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Mahalle kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen iki başkan, mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelerek mahallenin eksik ve yapılması gerekenler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi