Denizli valisi Ömer Faruk Coşkun Çivril’e geldi.

İnceleme ve temaslarda bulunak için Çivril’e gelen Vali Coşkun festival sokağında gezdi, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu.

VALİ COŞKUN ÇİVRİL’E GELDİ

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Çivril’e geldi. Vali Coşkun ziyaret kapsamında Çivril Kaymakamlığı ve Çivril Belediyesini ziyaret etti. Çivril ziyaretine Kaymakamlık ziyareti ile başlayan vali Ömer Faruk Coşkun’u kaymakam Hasan Akbulut, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, SYDV Müdürü Hatice Zeybek, Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan, İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi tarafından karşılandı.

Akvadi’de Gençlik Konseri Coşkusu Akvadi’de Gençlik Konseri Coşkusu

Yaptığı ziyarette kaymakam Hasan Akbulut’tan bilgi alan Vali Coşkun ve beraberindekiler daha sonra Çivril Belediyesine geçti. Belediyeye yürüyerek giden vali Coşkun festival sokağındaki esnaflarla bir süre sohbet ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Vali Ömer Faruk Coşkun ve beraberindekiler Çivril Belediyesi önünde Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural ve belediye çalışanları tarafından karşılandı. Belediye Başkanı Niyazi Vural’dan ilçe hakkında bilgi alan Vali Ömer Faruk Coşkun daha sonra Çivril’den ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi